abonneren
proefnummer
contact
Paul D'Hoore
veelgestelde vragen
grafieken
Kvraagetaan ...
startpagina
TOEGANG NIEUWSBRIEF
uw abonneenummer:
uw paswoord:

Hieronder vind je de meest gestelde vragen die we ontvangen van onze (potentiële) abonnees.

Waarover schrijf je in je beursbrief?

Ik schrijf over de dingen die ik het beste ken! Aandelen van bedrijven dicht-bij-huis. De klemtoon ligt dus op bedrijven uit België, Nederland, Frankrijk, West-Europa,...

Wat is de kostprijs voor een abonnement?

Een jaarabonnement komt op 170 euro, een halfjaarlijks abonnement kost
104 euro. Voor een kwartaalabonnement betaal je 57 euro.

Als ik een jaarabonnement neem, hoeveel nieuwsbrieven zal ik dan ontvangen?

’Beurssucces’ is een wekelijkse nieuwsbrief. Je ontvangt dus elke week een brief. Ik neem wel een week vakantie in de eindejaarsperiode en drie weken vakantie in de zomer. Wie een jaarabonnement neemt, ontvangt dus 48 nieuwsbrieven. Wie een halfjaarlijks abonnement neemt, ontvangt 24 nieuwsbrieven. Kwartaalabonnees ontvangen 12 nieuwsbrieven.

Kun je garanderen dat de prijs nooit verhoogd zal worden?

Dat kan ik natuurlijk niét garanderen. Maar de prijs zal altijd láág blijven. En wie een abonnement heeft, ontsnapt altijd aan een mogelijke prijsverhoging, zo lang het abonnement loopt.

Kan ik Beurssucces ook in het buitenland ontvangen?

Ja, de nieuwsbrief wordt zowel binnen als buiten Europa verdeeld. In het buitenland kan u enkel een jaarabonnement nemen en wordt Beurssucces per prior verstuurd. Het abonnement komt dan op 180 euro voor een jaar. De internationale overschrijving kan op rekening
IBAN BE96 9795 4078 4705 en BIC ARSPBE22.

Kan ik Beurssucces ook ontvangen per e-mail of lezen op internet?

Als abonnee kan je elke week de laatste nieuwsbrief via de website www.beurssucces.be opvragen. Door middel van je abonneenummer en paswoord is het mogelijk om de nieuwsbrief 2 maal per week op te vragen. Meer informatie kan je terugvinden op volgende link.

Kan ik met Paul D'Hoore telefoneren?

Lezers van 'Beurssucces' kunnen gratis gebruik maken van de infolijn 0475/75.04.03. Het telefoonnummer is géén betaallijn.
De infolijn is bereikbaar op woensdag en vrijdag van 09.30 tot 10.30 uur.
Hou altijd uw abonneenummer bij de hand. Het staat op de beursbrief.

Kan ik op een andere manier vragen stellen aan Paul D'Hoore?

Via contact kun je mij vragen en opmerkingen sturen. Die zal ik allemaal lezen. Maar ik zal - vrees ik - niet de tijd hebben om die vragen allemaal te beantwoorden. Als het gaat om vragen die voor véél mensen van belang zijn, zal ik die beantwoorden in Beurssucces, in de rubriek Kvraagetaan. Abonnees kunnen hun vragen hier invullen. Andere vragen - bijvoorbeeld over bedrijven die niét in Beurssucces aan bod zijn gekomen - zullen wellicht onbeantwoord blijven.

Hoe kan ik mij abonneren?

Dit kan door het invulformulier op deze website (klik hier). Vul de nodige gegevens in en stort het bedrag van uw abonnement op rekening
IBAN BE96 9795 4078 4705 en BIC ARSPBE22 met de vermelding van de naam waarmee je hebt ingeschreven.

Kan ik ook een bedrijfsabonnement nemen?

Dit is zeker mogelijk. Dan vul je de naam van je bedrijf en het BTW-nummer in op het invulformulier, en we zorgen ervoor dat je hiervoor een factuur ontvangt.

Hoe kan ik Beurssucces 2 maanden gratis ontvangen?

Als je een nieuwe abonnee aanbrengt die een jaarabonnement kiest, wordt je eigen bestaand abonnement verlengd met 2 maanden (of 8 extra nummers) gratis. Hiervoor moet je enkel je abonnementsnummer vermelden in het invulformulier bij het inschrijven van de nieuwe abonnee (klik hier).

Kan ik ook een abonnement cadeau doen aan iemand?

Dit is zeker mogelijk. Vul je gegevens en het leveringsadres in op dit formulier (klik hier) en wij zorgen dat Beurssucces op het juiste adres terecht komt.